październik 23, 2020

IV edycja Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Komitet Główny Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz informuje, że  ruszyła jego IV edycja.

Temat wiodący w roku szkolnym 2020/2021: „Wariacje z mięsa królika”

Celem Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz jest: rozwijanie i pogłębianie wiedzy oraz umiejętności uczniów kształcących się w zawodzie kucharz, nawiązywanie współpracy i wymiana doświadczeń między uczniami z całej Polski, zaprezentowanie umiejętności kulinarnych uczniów, podnoszenie jakości kształcenia w zawodzie kucharz, wymiana doświadczeń między szkołami i zakładami i rozwijanie współzawodnictwa indywidualnego i międzyszkolnego.

Link do regulaminu turnieju na stronie internetowej Zespołu Szkół Spożywczych w Zabrzu